walkthisline.blogg.se

En tjej som bor på landet, älskar djur, natur, vänner, familj, resa m.m Har nyligen efter många års upp och nedgångar fått diagnosen Borderline. Jag hoppas att jag äntligen ska få den hjälp jag behöver och lära mig hantera mina xtra starka känslor och kanske göra de till min fördel istället för att stjälpa mig. Jag är en glad tjej som gärna hittar på hyss och bus, jag vill leva och drömmer om att hitta den äkta kärleken och att få en egen familj och leva lycklig i alla våra dagar. Jag drömmer om att bli fri! Fri från ångest, ambivalens, introvert, depressioner, krossat hjärta, låg självkänsla och självhat. Så följ gärna med på resan och tillsammans kanske vi klarar detta!

Training

Publicerad 2013-01-28 15:25:23 i Allmänt

Nu sitter ja på ett tåg..Tycker de är lite skönt att åka tåg, gjorde de mkt förr när ja bodde på annan ort. Jag har en vän som i te kan åka varken buss el tåg för hon tycker det är jobbigt med allt folk och bakterier.. Tänker man efter lär de nog vara rätt mkt bakterier men ja brukar i te tänka såmål gt. Bäst äre ju om man får sitta själv. Jag gillar att sitta o kolla ut, titta på naturen och låta fantasin skena. Undra hur de skulle va om jag bodde på en av de röda gamla små gårdarna vi far förbi. Undrar va de har för liv de som bor där..köpa mackor o usla skvallertidni har för alldeles för mkt pengar! Nu är de tyvärr i te så långt kvar, ja skulle gärna sitta ett tag till..Jag har ju t.om bott på tåg el de va iofs buss. Gillar inte att åka buss i Sverige men va i SydAmerika å for runt o då åkte vi långa bussturer de var 24timmarsturer så man bodde i sin stol. Men de va rätt lyxigt,stolen va jättestor o bred ala first class, de gick att fälla så den blev helt vågrät mot natten, kudde,filt(rena såklart) mat o film osv
 
Jag ska hänga en vecka med goda vänner uppe t fjälls så de ska bli mysigt! Har varit på en kryss med några av de bästa i helgen för att fira min födelsedG. Det var riktigt kul o mysigt att få hänga så intimt, va ju bara ett dygn men kändes lixom lite längre så de va nice. Vann tyvärr inte storkommun på banditerna denna gången.. En av mina flickor blev förtjust i en servitör, han hette Tom. Måste ha vart Tom Cruise;)
Hade funderat lite på om man skulle hooka up med nån, är ju sånt man gör på kryssningar har ja hört;) men jag är verkligen inte sugen på sånt!! Visst är jag sugen och i större behov av närhet än va ja låtsas om men jag känner mig så otroligt oattraktiv just nu! Är inte kul att va fet tycker jag och nu känns de äntligen som att ja kan börja göra nåt åt det! Värsta är att de kommer ta längre tid än va ja tror:( 
 
Engångsligg brukar ja likna vid en pizza... Att först är man väldigt sugen å de vattnas i min när man tänker på vilken sort man ska ha o när man står där o väntar på den. Sen får man den, börjar äta o första tuggorna är ljuvliga men sen efter några slicar kommer ångesten.. Man minns hur de va sist, man ångrar sig, man vet att man kommer bli illamående o fet, inget gott kommer oftast ur det. Man skulle vilja sluta o bara gå därifrån, men de går inte.  Man lovar sig precis som förra gången att aldrig mer äta pizza...
 
Så nej de blev inget sånt, fanns inte ens så mkt o vila ögonen på. Jag vill ju ha ett förhållande en Karl (grattis) som känner mig o som ja kan va naturlig med. Har aldrig varit så bra på att lära känna nån, tycker de är så jobbigt! Bläää
Vi slet i alla fall in en liten gosse i hytten o körde lite m han som vi gjorde förr fast lite mildare;) kaxiga tjejer som frågar ut en ensam stackare men han tog de bra o efter mkt om o men tog han mitt nr, han va rätt så söt o verkade rar men alltså de va ju ingen blixt som slog ner direkt. Han har hört av sig idag så är ju lite nice att få lite sms men samtidigt känns de bu lite jobbigt lixom.. Va ska vi säga va ska vi göra? 
 
Han var också lite ensam över ett gammalt förhållande verka de som. Kom på en grej att jag har många gånger gjort så att jag haft kontakt m folk som känns lite jobbigt. Man är glad att få nåt(sms) lite spännande m nåt nytt som verkar i tresserad men samtidigt får ja sån ångest. Vet i te riktigt varför men de är kanske då man borde sluta?? Men de gör ja inte för ja är i sånt behov av lite uppmärksamhet. Mitt ex tex kände ja inte så med,då släppte ja allt, vart fast o beroende av han på en gång o då va de bara kul o spännande för varje kontakt!!
 
Sitter o lyssnar på en snubbe som pratar m en kille som är typ 10. Hans morsa sover o snubben pratar m killen på ett sätt som låter som att han är en ytlig gammal bekant till mamman el arbetskamrat el så. Han har en behaglig röst så nu vet jag allt om hans o pojkens minnen å drömmar osv har även förstått att han verkar vara mamma s nya dejt o ansträng ger  sig verkligen för att vinna pojkens gillan. Han lyckas nog...
 
 
 
Norrland i mitt hjärta<3 på nåt sätt bOrde jag nog se till att ha Norrland i mitt liv i framtiden...
 

13

Publicerad 2013-01-21 16:28:30 i Allmänt

Det sägs ju att 13 är ett oturstal men trots att jag har min beskärda del av tvångstankar så har jag inte hängt med på den grejen. Flera har sagt till mig att 2013 ska bli ett BRA år! Hittills har det ju tyvärr inte sett så ljust ut för min del.. Men kan ju alltid hoppas att det vänder!
Förut tänkte jag mycket så att om jag inte gjorde en speciell grej så skulle något hända. Det kunde vara alltid möjligt som jag skulle göra ppå ett visst sätt annars... Nu har jag försökt att vänja mig av med vissa av dessa beteenden så nu kanske jag bara gör dem 8 av 10 gr;) Har fortfarande vissa "favorittal" osv och allt måste vara jämna tal det är viktigt! Någon gång kan det hända att jag vågar ta ett ojämt för jag försöker tänka att vad kan hända? Det vet jag ju inte men jag tänker att om något vill hända så gör det oavsett om jag trampat på ett visst ställe eller inte!
 
Annars är jag otroligt deppig just nu-överraskning va;) Har faktiskt gråtit lite för mig själv, borde jag nog göra oftare och kanske göra det med andra men det har jag ju så svårt för men min börda är ju rätt tung om jag går och bär på den.. Så ett tips till Er andra; visa Era känslor, våga vara sårbar och ta emot andras omtanke, stöd och kärlek!
Ja visst är det konstigt att det är så lätt att berätta för andra vad de ska göra och vad det är värda när jag inte kan göra desamma mot mig själv...
Men vi är alla värda att må bra!! Glöm inte det..
 
Jag har tänkt mycket på haan, råkade kolla gamla meddelanden och bilder. På alla kort tittar han på mig med den där blicken. Den lysande, glittrande blicken som är full av kärlek och kanske beundran. Jag fattar inte hur det kunde gå så fel. Borde jag vänta på honom? Ska jag kanske skriva till han och fråga om det finns en chans, men även om han säger nej kommer jag ju inte helt att tro på det. Kan inte tro det för om han verkligen kände som han gjorde borde han inte kunna glömma mig helt. Man kan leva i en lögn det vet jag men tillslut måste det väl komma ikapp även honom. Han sa och gjorde så mycket saker som kändes så äkta och det skulle ju vara vi för alltid. Vi var ju varandras tvillingsjälar! Eller ljög han när han sa så? Han berättade saker han aldrig berättat för nån, tog mig till platser han aldrig tagit någon..
Den person han verkar vara nu känner jag inte igen.
Min kille var ju i stort behov av mig, att ha mig vid sin sida, han var lite av en drömmare som jag. Nu vekar det vara dans och fest och oberoende och en väldig självständighet som han inte hade med mig. Då ville han ha mig precis brevid. Men jag vet inte om det bara är önsketänkande från min sida att det bara är på ytan och att innerst inne är han fortfarande den ledsna, arga, svikna, förvirrade lilla pojke som törstade efter min kärlek.
Jag har ju själv varit den i många år som verkar vara glad, tuff, framåt, okänslig osv men som på insidan varit liten,, rädd,  sårad, trasig och i stort behov av ömhet och trygghet utan något som helst självkänsla..
Jag kan ju inte veta hur det är och han valde att vända ryggen till och fly till andra sidan jorden, borde kanske se att det är ett problem i sig. Jag kanske borde hata honom lite mer istället för att sörja..? Tänka att det är his lost och att jag kan inte göra något åt någon som inte vill kan el vågar fullt ut!
 
Men samtidigt vill jag så gärna att det ska funka, vill inte gå miste om våra planer, våra minnen och de platser som vi skulle besöka. Vissa av de platserna kan jag ju inte göra med nån annan. Vi var så lika på många många sätt och jag har aldrig nånsin varit i närheten av att vara så kär och lycklig som jag var då...
Men som kelly  sa i bh, how much doubt is to much?
På slutet kände jag ju att jag inte kunde vara med honom trots att jag ville, han var alltför arg och drog sig bara undan. Det kan ju inte bara vara pga mig, från början erkände han ju att han var komplicerad men mot slutet fick jag ju höra att allt bara var mitt fel och pga mitt mående. Men jag vet egentligen att det inte var så men ibland tror jag det. Jag älskade ju honom. Ibland tyckte jag som sagt att han var lite lat, ego och ansvarslös och jag tänkte hur ska det gå sen? När vi bildar hus och hem.. Borde jag lyssna på de tankarna och tro att det finns en annan som jag kan bli lika kär eller borde jag försöka tvinga undan min egna ångest mot tiden och att jag vill ha en man och hem o familj nuuu snart!! och helt enkelt vänta på honom och se.. Kanske behöver han bara ett halvår.. Men å andra sidan har jag inte gjort annat än o vänta. En väntade jag ju på i 3år och när jag ser tillbaka på det så tycker jag att det känns otroligt onödigt att jag slösade 3 år på nästan bara skit som fick mig att må sämre!!
 
Men jag är så rädd att inte hitta det jag vill.. Man kan ji unte få allt? eller? men jag vet att vissa har det.
Vågar jag tro att det finns en kille som kan bli min bästa vän, en trygg famn att luta sig mot, en partner som delar mina drömmar och värderingar, som jjag kan ha kul med, alltid känna trygghet och stöd, som jag inte vill vara utan någon gång, som aldrig får mig att tvivla på oss, som jag inte kan se mig mätt på???
 
Hjälp
 

ont

Publicerad 2013-01-18 22:12:53 i Allmänt

Det gör så fruktansvärt ont att bli sviken. Av någon man trodde man kände, trodde man var trygg med. Trodde aldrig att jag skulle behöva känna den här smärtan igen. Trodde jag var klar med det..Litade på honom. Jag vill banka och slå i mitt torra, svullna, rödgråtna ansikte.. Slå med knytnävarna, skära mig, skära bort allt fett jag lagt på mig. Men nej jag ska inte göra det. Tänk att han fått mig o känna såhär. Han som jag litade på, som jag gav allt till och som bedyrade att han alltid skulle älska mig och inte försvinna. Jag får ju inte tillåta det här men kan inte råför det. Har alldeles för låg självkänsla. Min dröm är borta. Min dröm är att älska och bli älskad, trodde jag hade allt det. Han hängde mig i hasorna som en hund, sen blev det jobbigt och sedan försvann han bara. Utan att så mycket som vända sig om en gång.. Som richard parker för er som sett pifilmen.. Det gör så fruktansvärt ont inuti och jag vill förflytta den smärtan för ärren på mitt skinn bleknar med tiden men inte ärren i mitt hjärta och min själ. Förhoppningsvis läker väl även dem och jag träffar den rättta rätta, men vafan trodde ju det var det här!
Fattar inte hur han kan leva loppan utan att må dåligt och tänka på mig?! Han gör det kanske fast jag inte märker det om han är nåt av det han var med mig och har ett uns vett i kroppen borde väl han också sörja?? Längta och undra hur jag har det? Men vissa människor är kkanske annorlunda, jag vet det finns de som varit lyckligt gifta i 20 år och som sedan nån lämnar nån och den fattar ingenting.. Men jag fattar mig inte på såna människor.. Tycker bara det är så konstigt hur han kunde vara som han var mot mig och nu.. ingenting...
Fattar verkligen inte och lägger allt på mig själv.. Mitt fel, jag är fel.. Men det är väl det som är felet jag får inte tänka så! Har väl aldrig varit helt stabil och kanske därför jag aldrig fått nån helt stabil snubbe...
Men jag hoppas fan det ordnar sig.. Snart..
Vill bli lycklig

Allt möjligt

Publicerad 2013-01-18 20:10:28 i Allmänt

Har varit på ett möte idag eller två, har tvingat mig till sjukan igen för att utesluta att det inte är nåt otäckt jag har.. Lite hypokondriker, men better safe than sorry! Det är inte så ofta jag är sjuk så att jag måste va hemma för vård av sjuk mig, jag tål rätt mycket. Men däremot OM det väl är nåt så inbillar jag mig alltid det värsta och har haft alla möjliga svåra diagnoser. Men jag har också alltför mycket erfarenhet än vad som borde vara okej från allvarliga sjukhusmissar. Jag har själv fått under ca 3 års tid tjatat fram till de äntligen hittade att jag hade ett allvarligt fel i njuren som kunde blivit livshotande om det inte åtgärdas.. När det väl åtgärdades så gjorde de flera allvarliga fel som aaaldrig hänt förr och gjorde mig sjukhusrädd för alltid:(
En nära släkting till mig blev alltför sent hjälpt med sin bröstcancer och de missade flera stora grejer som gjort att hon kanske kunde räddats. De missade även att hon var gravid då hon var under behandling. Som tur var klarade sig bebisen men hon gjorde tyvärr inte det...
 
Sen var jag på mitt möte hos ätstörningskvinnan och hon gav mig lite tips som jag förvisso redan vet om men som alltid är bra att bli påmind om då jag gärna glömmer bort att göra saker som är bra för mig. Jag är ju värd lika mkt som nån annan om inte mer för hur man än lever är det ändå en själv man är tillsammans med mestadelen av tiden! Jag vill gärna göra saker för andra, jag vill att de ska må bra, ha det bra och känna sig omhändertagna av mig och jag vill att de ska tycka att jag är bra och duktig. Men alltför ofta glömmer jag bort att jag själv måste tycke det också! (och att alla jag försökt ta hand om kanske inte heller vill eller går att ta hand om och det är inte mitt fel-kom ihåg!) Jag fick lite papper då jag ska skriva som en matdagbok, då blir det att ljuga då.. Nej jag ska försöka inte göra det men det kan ju hända att jag skärper mig lite för att andra ska se det.. Vi får väl se... Bara jag blir bättre från den här jäkla sjukan så jag kan komma igång och röra mig lite också!
Är en väldigt dålig ursäkt att jag kan inte äta rätt än eftersom jag inte kan motionera men det är lite så jag tänker. Men nu är jag faktiskt sugen på att försöka komma i form igen, de tar ju himla mycket längre tid än att lägga på sig alla de här valkarna jag har fått...
 
Jag funderar också på de här dokussåporna som innefattar dejting.. Är det nåt? Jag o mina vänner har skojat om det men jag skulle tycka det var pinsamt.. Inte för att det är pinsamt att söka kärlek, jag menar det är inte så lätt att bara hitta nån ute på gatan och att bara vänta funkar ju inte heller... Jag har aldrig ens internetdejtat, många där är nog bara ute efter en sak känns det som. Men samtidigt finns det många seriösa också och man har ju chansen att från början säga vad man vill ha och är ute efter så vvarför inte..
Det jag tycker är pinsamt är väl egentligen inte att va med i tv o om hela sverige ser mig, va gör det? jag ska inte träffa så många av sveas invånare utan det är nog mer dem i samma stad jag tänker på.
Varför? Jag vågar ju inte ens gå till affären för att nån ska se mig och de tänker att jag är hon den där hopplösa som aldrig har kvar sina killar, hon är så värdelös och dålig... Nu är det säkert inte så många som tänker så men om de gör det OCH?? Folk vill ju alltid ha nåt att prata om, alla gillar väl o skvallra av olika anledningar, de som är elakast brukar väl ofta själva ha problem som de vill ta bort fokuset ifrån, känns ju som att det är väldigt mkt skitsnack i mindre städer och för varje mun det går till  läggs det alltid på några smaskiga detaljer,, Men egntligen, jag ska inte bry mig, låt dem snacka.. Jag vet ju att min närmsta krets är dem som gillar mig och de snackar inte skit och det är ju bara dem jag umgås med och bara det jag borde bry mig om...
 
Jag ska lära mig gå rak i ryggen och stolt vart jag än gå och inte bry mig om vad andra säger el vad jag tror att de tycker, huvudsaken är ju att jag vet vem jag är och vad jag tror på!!
Så om det nu leder till äkta kärlek att va med på tv eller radio el nätet så borde det väl vara värt det...!?
Hoppas Ni har en skön freitag. Jag är själv och det är rätt skönt men samtidgt lite ångest...
Vill ju egentligen va någon annanstans...
 
<3

Torsdag

Publicerad 2013-01-17 17:03:38 i Allmänt

Har varit en sväng hos goda vännen med familj och vi pratade och pratade men hinner liksom inte med allt som ska pratas om varje gång.. Ska på bio idag med en annan av de kära, tror det blir den här Pifilmen.. Hoppas den inte är alltför sorglig.
Annars är jag lite orolig då jag och min hypokondrikervän såg alla samband med min sjukdom och Gundes familj!! De hade ju twar(klamydia i halsen?! fast det är inte som det låter) det är tydligen nån bakterie som är som en vanlig förkylning som bara aldrig släpper, hans dotter var sjuk i ett år!! Det vill jag verkligen inte, jag är ingen elitidrottare som hon men jag ville ju verkligen sätta igång o komma i form igen.. Nu är det väl inte det värsta som kan hända men just nu ser jag bara katastrof!!! Jag kan inte ens gå i trappen utan att bli jätteanfådd...Tänk att inte kunna röra sig på ett år! Jag har redan gått ner mig(gått upp) kolossalt på 3 mån så jag hoppas verkligen att de kanske kan dosera in nån annan pencillin så det går över!
 
Var ute o flåsade en liten stund i den vackra vita omgivningen.. Känner mig som Ior (det är deppåsnan va)
Melankolisk, deprimerad, tom men ändå ångestfylld, sårbar, ledsen, ömhetstörstande...
Tänker så mkt på honom och hur det kunde bli så fel. Mina vänner tycker inte att jag borde vilja ha tillbaka honom. De fattar inte heller.. Min psykolog som är oerhört opartisk och sparsam med åsikter håller iaf med lite om att det är ett konstigt sätt från hans sida och att även om jag betedde mig fel ibland kan jag inte ta ppå sig när han gjorde fel vilket jag faktiskt måste inse att han gjorde.Trots vad han sa i slutet..
Jag drömmer om att vara med han igen,. kan inte släppa vissa saker. Vill ha de tillbaka!! Det var ju så mkt vi skulle göra.. Jag tror det skulle bli bra, vi var så himla passande för varandra. Men sedan är det ju de där sidorna.. Jag jobbar på mina men det går ju inte att komma ifrån att han hade vissa sidor som jag inte gärna vill prioritera i en livskamrat.
 
 
Ibland tänker jag att jag ska träffa nån annan men samtidigt vill jag ju inte släppa honom. Vet inte riktigt varför.. Kanske är jag rädd att hitta nåt som är bättre. För jag är ju så bestämd i att det var han och vill kanske inte bli överbevisad.. Eller så är jag rädd att gå vidare till nåt bättre som tillslut skiter sig det med!
Eller så är jag rädd att jag ska nöja mig, som jag alltid gjort förut och så ska jag i smyg drömma om honom istället och då ändå inte vara lycklig..
Hur ska man veta?? Jag vill ju vara så där sjukligt kär i den jag är ihop med men samtidigt känna mig trygg och kunna vara med den resten av livet...Är det för mycket begärt..
 
Jag har också fått erbjudande om att börja på den där DBTbehandlingen redan nu.. Det var ju det jag ville..
Men samtidigt har jag i smyg planerat att resa bort ett tag innan detta. Skulle ju inte ha börjat förrän i maj och sedan håller det ju på ca 1,5 år och då ville jag dra iväg en sväng innan det. För att samla krafter, tänka, bara vara och komma till sans lite grann.. Men är rädd att de ska strunta i mig om jag säger nej men jag kan ju försöka o se vad de säger..
Men så är det ju med mig, alltid haft dessa planer som aldrig blir av...
Hade tänkt o fara till mexico en sväng där jag trivs, var även sugen på en sväng i usa som sista chans men vet inte om jag vågar det själv att bara resa runt i landet helt själv heller. Plus att alla mina sparpengar kommer ta slut och jag får verkligen börja om på noll. Men tänk om jag träffar drömmannen där på nån ranch eller blir upptäckt i hollywood.. Har ju alltid drömt om ett liv over there i det fria men det är ju det jag inte vet om mig..
Är det bara fantasier, drömmar att fly vardagen..
När jag var med honom i början tänkte jag ju att det är det här jag vill, ja skiter i allt annat resor, karriärer, drömmar, då visste jag att jag skulle vara allra lyckligast som fru och mamma till våra barn! Finns inget som betydde mer bara vi var lyckliga...
 
Är fortfarande det jag vill men tänker att tänk om jag träffar nån här och så går jag miste om nåt där? eller någon?
Men kanske bara är så att man vill ha det man inte kan få.. Hur ska man veta?
Jag är så förvirrad och rädd att jag ska välja fel och inte bli lycklig...
 

Aj

Publicerad 2013-01-14 20:58:58 i Allmänt

Jag har ont, så ont... Vet inte om de har med medicinen el mitt fysiskt nedsatta eller att jag bara äter socker o kolhydrater men det går inte över. Jag vet att det bara är jag som kan ändra på detta, men jag kan inte! Ingen förstår, de kan inte se under mina lager av smink, mitt påklistraade falska leende och min tomma blick vänder jag bort i rätt tid innan tårarna och smärtan lyser igenom. Jag kan inte låta bli att tänka på honom och vad han gjort mot mig. Att jag lagt hela mig och mitt liv i hans händer, jag litade på honom. Trodde jag var klar med den här delen.
Smärtan inom mig gör så ont, den river och sliter ner mig håller mig nere på botten av det svarta hålet, jag får kämpa för att komma upp och få luft ibland för att inte förloras helt i det mörka djupet. Men jag orkar inte ta mig upp, finns inget där som lockar mig, jag orkar varken psykiskt eller fysiskt. Jag vill göra mig själv illa, repa, rista in och skada min hatade kropp som bara blir större för varje dag jag trycker i mig det enda sällskap jag har. Vill förflytta smärtan inuti till utanpå för jag  vet att dessa skador läker, ärren bleknar men skadorna och ärren inom finns ständigt där, blödande och redo att brista och gå upp när som helst. De är infekterade och gör mig illa varenda sekund. De hindrar mig från att leva ett normalt liv, att se mig i spegeln, att vara nöjd med mig själv, att gå ut med stolthet i blicken, att göra något jag vill vad jag nu vill, att vila tankarna från den jagande ensamheten och sorgen. När jag äntligen somnar och lyckas sova utan att drömma om honom vill jag aldrig vakna, vill inte möta den sorgliga, smärtande verkligheten.
 
 
Var inte oroliga, jag är för feg för att ta livet av mig. Plus att en liten jävla del i mitt uppfuckade jag hoppas fortfarande på att jag ska förtjäna lyckan en dag...
Man kan tycka det är ett egoistiskt och fel val att ta sitt liv men enligt mig med facit i hand vet jag att det tar jävligt mycket guts och man måste ha en oerhörd smärta inom sig för att klara av detta så jag förstår dem som gör det. Ska man leva för att göra andra glada bara om man själv har tappat allt? Sedan önskar jag såklart att alla kunde få den hjälp de förtjänar och kunna få leva ett drägligt liv så de slipper göra sådana saker..
Så nej jag ska inte ta mitt liv men just nu känns det bara inte som att jag har så mycket att leva för..
Hoppas Ni mår bättre!

Dogtown

Publicerad 2013-01-13 15:18:17 i Allmänt

Idag mår jag riktigt illa o konstigt.. Tror de kan va meducinen. Ja biter ihop o hoppas att de blir bättre så jag blir frisk och kan göra nåt åt min fetma:(
Jag är väldigt gråtig idag också, skulle kunna börja böla nör som helst, men ja gör det inte utan ja sväljer och trycker undan ännu mer i min överfyllda box med sorgliga känslor..
 
Jag hörde precis på radio om nån tjej i sthlm som blivit våldtagen av ett gäng killar, jag fattar inte va det finns för sjuka människor! Skjut dem allihop, eller ännu bättre plåga ihjäl dem.. Som "tur" är står ju dessa killar inte så högt i rang i fängelsena så de kanske får va de förtjänar där.. Jag förstår att man kan misshandla nån, inte slå ihjäl men spöa på lite, att sparka och slå på en som ligger fattar jag inte heller. Sjukt. Men att man kan spöa på nån eller "råka" döda nån förstår jag också, inte så att jag säger att det finns några rätt i det. Men, jag kan ändå förstå att det kan hända, att en ganska vanlig människa kan under olika omständigheter göra en sådan sak. Men att våldta eller ge sig på barn eller djur, psykiskt, fysiskt eller sexuellt det fattar jag inte. Då är man sjuk. På riktigt. Enligt mig iallafall, dem kan man utan omständigheter döma till döden eller hellre plåga ihjäl. Att ge sig på barn och djur som inte kan försvara sig, inte förstår, är oskyldiga och godtrogna, det gör mig ont. Man kan se på dessa ögon som från början är lysande glada och nyfikna, ett djur som förlitar sig på människor och ger dem sin villkorslösa kärlek och som blir plågat man ser det så väl i ögonen på dessa djur(o människor) att deras gnista är borta. Det gör mig så ledsen, fruktansvärt att se. Jag kan inte låta bli att lägga mig i om jag ser någon vara dum mot ett djur el barn.
 
Jag ställer mig lite mer på djurens sida, har alltid gillat djur bättre än människor. De är ärligare och trognare. Sedan tänker jag att det finns redan så många som bryr sig om sjuka människor, rädda barn osv Inte lika många som är på djurens sida så därför är jag det. Djuren och naturen behöver oss verkligen nu när vi egoistiska och vidriga människor förstört så mkt. Vi råkade ha tur och utvecklas på så sätt att vi kunde få övertaget mot alla andra levande varelser men istället för att vara tacksamma och värna om djur och natur så tar vi för oss mer och mer och tror att vi är så mycket mer värda och bättre än djuren. Vilket är helt fel, det ser man ju med tanke på vad vi gjort mot vår jord... Om 15 år finns det varken tigrar el isbjörnar kvar i det vilda, många andra djur också som vi ser till att utrota för att vi ska ha mer och mer och mer...
Ganska aggresivt av mig, ja. Men detta är nåt som verkligen gör mig upprörd!
Allt för många skiter i att göra nåt, ja vet många som säger att -jamen, det hjälper inte om jag gör nåt..
Men det gör det visst! Som Bamse brukade säga, nåt med att även om vi är små kan man göra nåt, typ att om alla gör lite så blir det tillslut mkt. Ju fler som gör en liten sak desto större blir det i slutändan.
 
Jag kan väl inte säga att jag gör jättemycket men jag gör lite och det känns väldigt bra. Ofta när det kommer nåt "erbjudande" om att smsa 50spänn till någon katastrof el nån sjukdomsgrej så gör jag det. 50 kr nån gång i halvåret är väl det minsta man kan avvara och ju fler som gör det desto bättre. Även om det är litet är det större än ingenting! Jag är även med i en svensk organisation Djurens Rätt och en mer internationell WSPA tror det kostar typ 200kr/år/st och det går ju till olika djur. Man får hem lite tidningar då och då och ser vad de har gjort för pengarna och vad som behöver göras osv..
Det kan DU också göra, har du ett husdjur eller bryr dig om djur och natur så tycker jag verkligen att DU borde göra det också. Jag lovar att du kommer må bra av det!!
 
Jag menar inte att göra Er illa till mods men tycker det är så viktigt att folk får upp ögonen för verkligheten. Otroligt många vet inte ens vart maten de äter kommer ifrån, att en hamburgare är en ko eller kanske gris. Ännu fler vet inte hur de har levt innan de dog och bara för att det är från sverige betyder det inte att det är bra. Otroligt många djur far illa i vårat "bra" land, vissa plågas och misshandlas med flit och andra har bara fått det som livsöde att trängas i en trång bur eller lada tills de är tillräckligt stora för att dödas och innan åka en lång väg på ännu trängre yta i en transport som de aldrig varit i förut, komma till slakteriet, höra sina kamrater skrika ut sin dödsångest, känna doften av blod osv Lite liknande koncentrationslägren kan tänkas. Detta är verkligheten och räknas inte som "riktigt" djurplågeri med djur som får svälta, gå med sjukdomar, bli slagna osv men det är ändå fruktansvärt fel och plågsamt!! Så jag ber dig tänk efter två gånger, kanske kan man köpa mer vilt, kanske finns det ngt lokalt slakteri, kanske överlever du även om du äter vegetariskt några dagar i veckan...
Själv har jag överlevt i över 20 år på enbart vegetarisk kost;)
Jag säger inte att alla ska va vegetarianer el att de som äter döda djur är idioter men jag önskar fler kunde tänka lite på hur de faktiskt haft när de levde. En älg har ju tex levt ganska fridfullt och lyckligt i skogen, ju fler mindre gårdar som kan få finnas kvar desto mer närproducerat och lokalt kan det bli så slipper de oskyldiga djuren långa plågsamma transporter, trånga uppfödningsvillkor där de massproduceras som nåt slags maskiner fast de är levande varelser med tankar och känslor med som känner smärta och empati, sorg och glädje precis som du o jag!!!
 
Björnar plågas i bla, rumänien, bosnien, kina, indien m.m där de får ligga så här i en bur dygnet runt tills de dör, de töms på galla 3gr om dagen som innehåller nåt ämne som går lika bra att framställa på syntetisk väg. Detta är mkt plågsamt. De utnyttjas även som "dansbjörnar" och de får slåss mot varandra eller hundar tills någon av dem dödar de andra.
 
Glada björnar'
 
Plågade kor i sverige
Ledsna djur som gett upp hoppet. I välfärdens sverige
Grisar i svensk transport
 
Jämför ögonen på dessa hundar...
Glada kor så som det borde vara
 
Nog om detta för nu...
Jag är väldigt sugen på hund. Mer sugen på att ha någonstans att bo iofs, det underlättar ju om man ska ha hund;) Vi har alltid haft mellanstora hundar så jag vill gärna ha en rätt stor hund med kort päls. Finns nog trevliga mindre hundar mer men man vänjer ju sig lite vid det man haft men jag kan tänka mig ännu större än de vi haft.
Vill gärna att mina barn ska få växa upp med djur som jag gjort, tror man mår bra och blir klok av det. Man får lära sig ansvar och empati. Men tills jag förhoppningsvis får egna barn kan jag ju skaffa en hund el två som mina barn:) Jag är sugen på att adoptera. Vet bara en enda som gjort det en bekants bekant typ men det finns flera sidor på nätet med massor hundar från sverige, rumänien, irland, spanien. Tycker det också är en bra ide´som fler borde tänka på. Alla djuren är ju ordentligt kontrollerade i psyket och med sjukdomar osv
Så när jag väl tar steget så får det nog bli nåt härligt hårigt litet (stort) adoptivbarn som jag kan ge min kärlek o trygghet till. Är fantastikst hur djur som blivit så illa behandlade av människor ändå kan lära sig att lita på oss igen och bli glada igen...
All cred till Er som jobbar med detta eller gör något för att hjälpa våra trogna kamrater!!
Brukar kolla på djurpolisen i usa ppå animalplanet. Sånt skulle jag gärna jobba med, finns ju tyvärr inte samma sak här i sverige. Här är det nogare med hur högt det är i taket på ett stall än hur djuren faktiskt mår:( Jag skulle ha svårt bara att inte bli förbannad på människorna som plågat djuren men dem brukar ju oftast få lite rejälare straff än här.. Där kan du få böter, djurförbud och även fängelse för djurplågeri. Här får du väl en liten snäll tillsägelse kanske. Att vara dum mot djur och kvinnor ses ju inte som så allvarligt i sverige.. Att förskingra lite pengar eller råna en bank är ju bra mycket värre...
 Lite adoptivhundar;
 
Ha en fortsatt trevlig söndag och en bra början på ännu en vecka
& kom ihåg att ta hand om varandra och alla levande varelser!! <3

 
 

Lördag

Publicerad 2013-01-12 18:49:13 i Allmänt

Igår var en lite bättre dag, var i stan med en mkt god vän och en god bebis:) Jag mådde nog bra av att komma ut lite, pratade nog sönder den stackaren;) Pratade väl inte så mkt om mina problem dock som jag kanske borde men det blir jag liksom inte alltid så sugen på, när man för en gångs skull tänker på nåt annat vill jag liksom inte ta upp det där. Men jag får träna på det för mår inte bra av att bära så mkt inom mig. På nåt sätt känns det inte som att jag har "rätt" att lasta över det på nån annan, känns som att jag ändå inte kan få nån hjälp. Kan snarare skada mig har jag ju märkt av gamla erfarenheter men ibland kan det ändå kännas skönt att få ur sig lite.. Jag får väl öva mig i att böla öppet, visa mitt inre och låta mina nergrävda känslor komma ut! Ibland känner jag mig bara så svag, som just nu, får verkligen kämpa för att hålla det inom mig, Jag spänner käkarna för att hålla nere klumpen i halsen och blinkar bestämt bort tårarna som bara vill forsa ut och få hamna i någons famn som bara kan ta hand om mig.. Men det finns ingen där, ingen som jag känner att jag vågar el vill med.. Men behöver det!
 
Glad att jag har dem, mina fina vänner även om vi inte ses så ofta. Va på sjukan igår med  och fick meducin för min förkylning också så nu hoppas jag verkligen att det går över så jag kan ta tag i en liten del av mitt liv iaf! Vill inte vara så här fet.. Har gått upp mer än 10 kg sen i oktober och det känns inte speciellt bra. Jag som var så vältränad som jag inte varit på länmge då, jag har ju kämpat så många gånger och när det tillslut går händer nåt och jag måste ge upp mig själv och straffa mig genom att förstöra min kropp ännu mer..
 
Hände en liten rolig grej igår när ja skulle in på apoteket, jag orkade inte parkera bilen som är ca 100m bort så jag spenderade minst den tid det tagit att parkera där till att åka runt o försöka fundera på vart jag kunde ställa mig närmare och utan att betala.. Men sen var det 2 gubbar i en busshållsplats därutanför som såg mig så körde ner o ställde mig bakom dem. När jag gick förbi frågade dem om jag inte hittade nån parkering? Nej, men ja springer bara in lite snabbt sa jag. -Vi kan hålla koll på bilen åt dig sa dem,Tack sa jag. Sen sa dem ge mig nyckeln så kan vi ha koll och då stannande jag till en sekund och tänkte ja jag ska ge dem nyckeln men sen kom jag på men herremin de kan jag ju inte göra!! Så jag sa att de går nog bra ändå. Men va lite kul att jag liksom stannade till och funderade på det, sedan tror jag iofs inte att de tänkte sno bilen men man vet aldrig de stod ju o vänta på bussen liksom;) Förmodligen skojade dem och jag som är lite av en expert på ironi borde väl fatta det men de såg verkligen allvarliga ut..
 
Idag är lite av en downtoearthday har liksom fallit platt ner efter en bra dag igår, tror lite att jag vet det innan, därför jag är rädd för bättre dagar för jag vet att de bara är en illusion som snart är slut och då kommer verkligheten ifatt och jag är åter rädd och ensam och smärtande...(kan man säga så?) Jag kan inte sluta tänka på det som gör så ont att tänka på!!! Och  Hur mycket jag än uppskattar i stunden att må bra, ha kul, vara med nära och kära så är det en liten ior-del i mig som viskar att "det här är inte sant" för innerst inne vill jag ju ha mer
 
. Det jag önskar mest i hela världen är att få dela mitt liv med någon. Nu. en kille. En bra kille.
 
Hoppas Ni får/har en bra helg!

Slut

Publicerad 2013-01-10 20:41:45 i Allmänt

Jag är helt slut... Orkar inte göra nåt av det jag borde, vill inte ha de så här, har tänkt massor på han, på förr, vad som hänt. Vill bli lycklig men det går inte. Min kropp orkar inte, min själ orkar inte. Går liksom bara runt som i ett skal av mig själv. Likgiltig. Tycker inte att nåt är det minsta kul, försökte kolla på "svenska" roliga klipp (de flesta från usa) jag drog inte ens på mun en endaste gång... Orkade inte sitta kvar o konversera, har inget att säga, bryr mig inte om nåt. De frågade vad det var när jag gick. Kunde inte säga. Kunde inte säga för klumpen i halsen som stoppar gråten från att välla ut, hopplöshetens ilska och ångest som dansar inom mig som älvor på ett fält, som om de skulle komma ut gå loss som en stormande orkan och sedan lämna mig i en slapp, urvriden, blödande hög på golvet längst ner i ett mörkt mörkt hål...

Tiden springer iväg

Publicerad 2013-01-09 19:32:00 i Allmänt

Jag vet att man inte ska så bråttom till allting men kan inte rå för det.. Känns som att tiden bara springer iväg och inget kan man göra åt det. Alla blir äldre och föräldrarna börjar komma upp i åldern då många speciellt av männen droppar av i diverse hjärtattackaer osv. Jag ser ju inte mina päron som så gamla som 60 då är man ju gubbe o tant liksom.. Börjar ha krulligt grått hår och sticka tröjor till barnbarn och gå med käpp och rutig kepa.. Var så när jag växte upp iaf, min mormor och morfar var väl så, men nu är det väl en annan tid. Men när jag ser på dem alla rynkor som tillkommit i ansiktet, de trötta ömmande, stela, stapplande kropparna efter mycket slit så blir jag lite rädd. Men 60 är väl det nya 50 precis som jag som snart är 30 är det nya 20.. Lite så är det ju man ska hinna med så mycket så allt förskjuts liksom trots att man har mer bråttom än nånsin att komma ur barndomen tycker jag det verkar som iaf)
Jag skulle gärna vara barn igen eller iaf ungdom, få börja om.. Ta vara på tiden, faktiskt lyssna på historialektionerna istället för att göra rebusar, sova eller sitta på en buss hem! Leka ute i trädgården och njuta av att egentligen inte ha några problem alls inte ens en aning om vad som komma skall.. Fats när jag tänker tillbaka så är det mycket smärta, gråt i halsen. tomhet, utanförskap, förvirran, ensamhet m.m jag skulle vilja slippa så egentligen vill jag vill inte gå tillbaka (isåfall typ till 50talet eller 1800talet el nåt) utan mer bara stoppa tiden nu! Så att jag slipper mista någon, ha kvar de som fortfarande finns och inte behöva ha så brättom.
Ja vet, ja vet!! Man ska inte ha bråttom och det har jag inte utan jag känner mig bara så sjukt stressad!! Inte blir nåt bättre för det, de vet jag också men jag kan inte råför det! Känns som att jag inte gjort ett skit med mitt liv hittills.. Men ser jag tillbaka tio år så har jag hunnit med rätt mkt ändå, kanske bara inte så mkt som jag velat och som jag värderar så högt. Kom precis på att mycket av att jag känner såhär tror jag har med att göra att jag inte låtit värdera mig själv så högt, jag har mått mkt dåligt, tagit många smällar och det är nog det som gör mig så besviken.. Jag har gett så mkt av mig själv men inte fått samma tillbaka så efter år av givande både i jobb och relationer står jag här helt urpumpad, less, tom och ensam utan mkt till vilja och hopp för mig själv..
Jag har haft så många drömmar, saker jag vill göra inom yrekslivet, alla resor och platser jag velat ta mig an. Att ha en familj, ett fast förhållande har länge varit en högt prioriterad del av mig men det har fan aldrig funkat. Har stått kvar vid omöjliga platser alltför länge innan jag sett att dessa platser kommer aldrig att röra sig, bli varmare el ge mig det jag behöver. Jag kan inte råför det men jag vill ju ha det där NUUU!!! Såklart att jag hellre vill ha en familj med rätt man men när och hur ska jag träffa honom?? Jag vill inte vara en gammal mamma och min bioklocka har tickat ganska starkt de 2 senaste åren. Trodde alltid jag skulle vara den första som fick barn då jag är den som varit förhållandetjejen i vår umgängeskrets. Visst jag är kanske inte gammal om någon som är 60 el t.om 50 får säga sitt.. Men ändå, jag är ju redo! Jag vill gärna vara tillsammans med killen ett par år innan man skaffar barn, gärna gifta mig och bara vara sådär underbart baravikära<3 Utan att det skiter sig sen!!
Såg på Anna Anka igår och hon sa att du känner inte en man förän Ni skiljer er och det var väl lite så det va med mitt senaste som allt var så där rosenskimrande med först men iofs tror jag att jag förskönar det en hel del. Sedan får man ju välja vad man vill stå ut med, jag är inte heller perfekt men när jag tänker tillbaka på vissa saker och undrar var det jag som var så överkänslig?? Men så tänker jag på Klas, Klas Carlson i Bonde ni vet. Vid första anblicken tyckte jag väl han såg lite nördig ut och tyvärr föll väl inte hans utseende mig i smaken men jag tyckte ändå han verkade vara en sån himla varm ocg genomgo person 8de kan nästan inte bli bättre hehe om han fick sägat själv;) Då kommer jag fram till att nej, Clas skulle nog inte sagt el gjort så, så kanske finns det fler som han... Nu hoppas jag att detta inlägg kommer att synas med alla enter jag har gjort för är det bara en hellångtext kommer datorn åka på lite stryk.. Visste Ni förresten att endast 25% av alla datorer som finns har råkat ut för slag, sparkar el liknande typ av misshandel av sin ägare:) Lite tyckte jag. Fast man får nog inte sparka så hårt, kan bli dyrt...

Natt

Publicerad 2013-01-09 02:59:35 i

Börjar faktiskt bli Lite trött nu redan lixom;) har ju Vänt ännu mer på dygnet nu men jag försöker gå upp, ställer klockan men det bara går inte!! Jag har typ försovit mig 2gr i mitt liv, en gång kom inte klockan igång o en gång hade jag varit uppe o dragit drinkar till kl 3 o jag skulle vakna sex å de va isgata! Med andra ord menar jag att jag brukar kunna gå upp även fast ja gärna är uppe en sväng på kvällen...
Är kanske det att ja inte har så mkt att stiga upp till som gör att mitt omedvetna ber mig att fortsätta va i drömmarnas värld när jag väl lyckats somna!?

För övrigt är jag inne i farmlivet, nu när jag inte har ngt eget liv längre så spelar jag oavbrutet ett spel som ja hitta på telen i förrgår men aldrig provat, hayday så nu är ja fast... Tänk om de va så lätt i verkligheten...
Har kommit på att Steve i bevvan kanske ändå är den bästa killen nu när han i säsong 7 börjar mogna till sig.. Har ju dock föredragit mörkhåriga killar men går ju alltid att färga;)

Nu vet jag av egen erfarenhet att om man läser en blogg har man inte alltid lust att "ge sig till känna" även när blogginnehavaren säger att ni kaaan väl skriva en liten kommentar så ja vet vilka som läser, snääääällla!! Brukar nästan bli lite irriterad Påt;)
Men nu ska ja va lika jävlig;)
Vi är ju i alla fall ganska anonyma här så ja begär inte namn o adress men vore kul med en liten rad då o då feedback, är ju lite nyfiken på vad Ni är för några som kan finna denna blogg "intressant"!
Har Ni kanske tips på hur man får ut bloggen till fler? Nu är ju inte mitt mål att bli nya kissie(deppie) kanske vore nåt haha... Behöver bara skriva av mig ibland men som sagt vet ju att de finns fler som jag som gärna skulle vilja ta del av en likasinnads tankar osv

Ps, Ägnar en speciell tanke till Malmöladyn som är duktig med att kommentera o peppa:)

Sov gott!

Va gillar vi denna bild? Hmm jag tänkte först att de lät lite dåligt men nu fattar ja ju va de menar... Lussekatter!

...

Publicerad 2013-01-04 19:30:35 i Allmänt

Jag vet inte varför förra inlägget inte kom med några enter eller liknande.. Tycker själv det är jobbigt attläsaentextsombaragåriett!! ;) Tänkte på de jag skrev som min mor sagt att när det är rätt så känner man. När jag träffade min Mr x så va de verkligen så! Då tänkte jag att det otroliga hade hänt, morsan hade rätt! Vet inte om man kan kalla det kärlek vid 1a ögonkastet, han var ju egentligen inte min typ av de lilla jag visste då men det sa verkligen bara Klick! Våra ögon möttes och nåt hände och sedan efter den dagen kunde vi inte tänka på nåt annat än varandra! Vi flyttade ihop med desamma och var tillsammans dygnet runt i ett halvår, ständigt i varandras famn eller hållandes en hand... Allt bara kändes så rätt, jag lade undan mina misstankar om att han skulle va gay!?! och allt flöt bara på... Vi hade samma värderingar, var otroligt lika på många sätt, envisa ensamna förvirrade själar som behövde varandra så mycket! Jag har oftast alltid velat bo på en gård ha djur osv så det är viktigt för mig att mannen också vill det och det ville han men jag började tycka att han va lite lat ibland. Jag gillar de här från förr att mannen kanske står lite mer för de praktiska sakerna som kräver mer muskelstyrka som männen oftast har och kvinnorna sköter det här lite mer fixandet och ompysslandet. Jag vill verkligen ta hand om min man och känna att han tar hand om mig! Sen är jag inte den som är den, tycker såklart att han ska veta vad man gör med en dammsugare (på golven) och hur man lagar lite mat och jag hjälper mer än gärna till att ta i, banka, hamra och bli lite skitig! Men sen kom det andra som var att jag kunde se lite otacksamhet, min familj bjöd generöst på mat, husrum och presenter. Jag är van vid att tacka och visa lite tacksamhet men många gånger fick jag skämmas över hans beteende. Jag tänkte att kanske övereagerade jag för alla tyckte ju att han va så bra. Men nu i efterhand har jag fått höra att även andra reagerat på att jag var den som fick ta befälet, se till att saker blev gjorde, fick styra upp och fixa grejor. Att sedan sticka iväg utan att säga för hur länge, säga att det bara är i min hjärna som han aldrig skulle komma tillbaka, att det är nåt jag hittat på, att dagarna innan säga att våra planer fortfarande är "på" och att han älskar mig. För att sedan sticka, vägra höra av sig eller svara på nästan två veckor och sedan säga att nu är det slut, det bara är så, finns inget att göra något åt... Det är för mig konstigt!!! Får mig att tvivla.. På mig, på honom, på andra.. Andra har sagt hur bra vi passade ihop, jamen varför händer detta då?? Är det jag som gör att han inte ville stanna, hade han rätt när han sa att han var tvungen att vara arg på mig, att han var tvungen att skrika åt mig för annars fattade jag inte??
Han visste inte om att jag kunde må dåligt när vi träffades, vi pratade lite om det men det blev mer så att jag fick axla rollen som den starka. Kanske blev det för mkt för mig, kanske kunde jag inte tro att jag kunde vara lycklig, kanske behövde han någon som inte själv kunde bryta ihop? För det gjorde jag och jag skäms över vissa gångerna, men jag kunde verkligen inte rå för det. Jag hoppas och önskar och tror att jag kommer att övervinna detta och att det inte ska behöva bli så kraftigt igen men samtidigt så är man ju två.. Jag kanske skulle klara mig bättre med någon som faktiskt var lite starkare än mig själv, som kunde ta mina utbrott, som var lugn och trygg och kunde ta mig i famnen när jag som mest behöver det. Jag vill så gärna vara det för någon men har väl nästan aldrig haft någon som varit så för mig, på riktigt. Då blir det svårt, att ge av mig själv utan att kunna få fylla på med rätt saker tillbaka. Det måste väl finnas såna killar? Jag har väl inte tittat på de rätta ställena antar jag.. Hoppas han hittar mig, el rättare sagt hoppas vi hittar varandra!! Jag menar vill ju inte vänta hur länge som helst! Men sen ska man ju ha rätt att varje dag må bra o va lycklig också väl...
Jag har fortfarande inte gett upp hoppet om att han ska vara den personen. Är det som är så svårt, hur ska jag tänka. Jag vill gärna ge människor både en och tio chanser. Men kanske borde jag inte det. Jag tycker ändå att med facit i hand är vi otroligt lika och skulle kunna ge varandra den chansen för vi har sårat och svikit varandra på konstiga sätt som bara vi kan förstå men samtidigt har jag ju gjort detta många gånger förr. Jag är inte själv felfri det står jag för och kan därför inte begära detta av någon annan men ändå jag kanske borde tänka bortom min längtan och romantisering och tänka att denna person är kanske inte rätt för mig. Jag kanske inte ska behöva såras på detta viset och det kanske finns en annan som har allt det här jag behöver att ge mig om jag bara vågade....???
ps, kollar min text och ser att skiten fortfarande gårietttrotsattjaggör enter och mellanslag!! Nån som vet vad det beror på?? Trevlig Fredag btw

Rädd

Publicerad 2013-01-04 18:40:44 i Allmänt

Jag är rent ut sagt livrädd! För hur det ska gå, jag vet att det är jag som är king of my castle men har ju inte ens nåt castle och jag vetefan hur jag ska klara av detta!! Vill verkligen bara bli fri och lycklig, kunna må bra och slippa den här ständiga vidriga följeslagaren som bara ger mig ångest, rädsla, hopplöshet, tomhet m.m Har kollat massa beverly hills och desperate housewives och jag vet det är bara en film men de säger mkt kloka saker där... Lynette pratade om att det är lätt att glömma bort vad man faktiskt har. På sin bröllopsdag är man lyckligast i världen och man blir hög bara på tankarna av att man gör någon annan lycklig och att just den här fina mannen älskar mig och vill ha mig! Sen vartefter tiden går så glömmer man detta och letar ständigt efter saker "utifrån" som man tror kan göra en lycklig. Man söker och kanske provar dessa stimulin som kan vara allt möjligt från olika jobb, kläder, alkohol,saker till hemmet, resor, otrohet osv men man blir ändå inte lycklig.. Varför? Jo för att det hålet man försöker fylla inom sig kanske redan är fyllt fast man har glömt detta... Tror det stämmer in på många nu för tiden. Jag och en väninna återkommer ofta till den frågan i kärlekslivet; När ska man vara nöjd? Ska man bara "nöja" sig? ska man alltid tro att det finns något bättre? Ska man inte nöja sig förän man fått den känslan man tror sig kunna finna då man är helt tillfredställd och dessa frågor och tankar inte förekommer?? Min mamma har också sagt att när du träffar rätt så känns det! Jag har alltid avfärdat henne med att hon vet inte hur det är att träffa kärleken idag, hon och pappa träffades under gymnasiet (fast de gick inte ens i gymnasiet för de behövde man inte då, kunde jobb utan behörighet till allt) Men idag har jag vänner som dejtat på internet oavbrutet i 2års tid och inte hittat rätt. Jag har vänner som varit ihop med sin highschool sweetheart och blitt dumpad av han och ändå inte veta riktigt varför. Jag har vänner som i 10 års tid velat ha ett förhållande men aldrig fått nåt! För att inte tala om mig själv som haft förhållanden nästintill oavbrutet i mer än 10 års tid men det har alltid slutat med hjärtesorg och förtvivlan! Jag har haft killar jag inte ens varit intresserad av utan tagit dessa bara för att de gillade mig, killar som värderade förhållanden till ölflaskan högre än mig, killar som stängt mig ute, som gjort mer vad sina föräldrar sade än mig trots att vi bott ihop. killar som inte vågat stå för att vi varit tillsammans, killar som haft andra bakom ryggen på mig, killar som anklagat mig att ha haft andra lika ofta som jag verkligen försökt att visa denna person att de inte finns någon annan för mig, killar som ständigt talat om för mig att när jag blivit "snäll" så kan vi ha det bra, allt är mitt fel och jag söker ständigt bekräftelse från andra genom att gnida fittan mot dem och erbjuda dem rumpa osv!!! Jag kan bara säga att jag har aldrig varit otrogen.. Jag har sagt och gjort saker som jag inte direkt är stolt över, jag har missförstått och missförståtts men jag har bett om ursäkt och jag har väldigt sällan menat att vara elak mot någon. Jag är en väldigt speciell och kan vara väldigt känslig person därav många missförstånd men innerst inne är jag rätt lätt. Jag vill bara bli älskad och få älska tillbaka helt ärligt enkelt och okomplicerat!! Det jag menar är att de inte är så lätt! Iaf har det inte varit det i den här delen av världen. Sedan har vi vissa som verkar gå igenom livet på en röd ferrari, visst alla har det svårt ibland och nej jag tycker inte bara synd om mig själv men jag tycker att om det finns 10 svårigheter att dela ut, snälla vad jag önskar att de kunde spridits lite!! Ge alla en svårigheter var eller två på en person men jag tycker att när det börjar komma upp i 80-90% svårigheter på en person som de gör för mig så tycker jag att NU RÄCKER DET!!! Det finns alltid dem som har det mkt värre och det vet jag och jag är ledsen för deras skull men jag är ju bara mig själv och kan bara jämföra mig med det jag vet och mina problem. Jag vet att jag har och haft ganska mkt mer problem än många andra "vanliga" människor och jag försöker se det som att jag lär mig ngt, försöker vända den smärta och förtvivlan jag ofta känner till ngt positivt men nu börjar jag tröttna. Jag önskar ingen annan allt det helvete jag gått igenom på en förhållandevis kort del av ett liv. Men ändå jag är snart 30 och de flesta lever inte upp till 90 så jag har väl typ gjort 1/3 av mitt liv och den delen har mestadels varit olycklig och smärtsam och många gånger funderat på denna gåva av liv som för vissa aldrig blir en gåva utan bara en smärta som man måste göra sig fri ifrån. Jag har flera gånger tänkt att det kanske inte var meningen att jag skulle leva, vissa kanske inte ska få må bra... Men sen har jag ändå den där lilla delen som ständigt fräts ner av slag och sparkar och svek som ändå hoppas på att få stå med rosiga kinder, vid ett rött hus omgiven av djur, barn och en man som tittar beundrande på mig och jag ler. Ett äkta leende som jag inte bara kan stoppa som kommer ända inifrån och ut och in igen!! Snälla låt min dröm bli sann!!

Tröttsamt

Publicerad 2013-01-03 22:16:43 i

Tröttsamt att inte bli bättre, har kommit in i en extrasvacka tack vare att jag är sjuk... Har nu allt möjligt i mitt hemmaapotek så hoppas på bättring. Jag har ju en liten släng av hypokondri med så jag teor ju gärna de värsta. Men har inte ens varit för att säkerhetskolla på sjukan.. Får se om jag orkar det efter helgen om jag inte är bättre då... Har faktiskt en del erfarenhet av dålig koll på sjukhus så jag kör med hellre safe than sorrry! Har mkt svårare att somna nu också, mer ångest, läser glor på tv försöker sova men ligger bara o vänder o vrider mig och måste slå på tv igen när tankarna blir för verkliga och smärtsamma... Ja jag har alltså inte fått o lagt mig ännu heller..

Blir mkt ätande nu också, blev ju bättre strax innan jul men tack vare allt snask som hör julen till så har jag väl fått tillbaka det suget, gör ju inget på dagarna heller o slut på cigg...
Bara klagande och var det här mina enda problem skulle jag vara rätt lycklig! Det är allt det andra som plågar mig dag som natt som gör det omöjligt att le och vara glad!
Tror de v bättre förr på bullerbytiden! Verkar så mkt enklare... Det är för övrigt några av de bästa filmerna ja vet Lindgrensgrejerna...
Hippas Ni mår bra!!

För övrigt så saknar jag mina stränder i mellanamerica nu men jag hade så gärna velat vara där med min älskade nu:(

Sjukt

Publicerad 2013-01-02 17:30:42 i Allmänt

Att vara sjuk, har fattat att många är det men jag är trött på det nu! Nu pratar jag bara om att va förkyld, hosta, snora osv men det bryter ner hela mig, mådde ju bättre innan nu jul o nu känns de bara skit.. Kan ha varit att de va mkt att stå i då också och nu är allt bara slut... Hade ju nyår som min egen personliga tidsgräns för när jag skulle ta tag i mitt liv igen och nu är jag där.. Livrädd och utan en aning!!! Skulle ta tag i mina plufsiga valkar som väller fram här o var men det "går" ju inte nu när jag är sjuk... Men jag vill ha tillbaka min tränade kropp, trivs inte alls nu... Vet inte hur jag ska ta mig vidare... Hur börjar man, hur gör man?? Rekord för mig nu, har aldrig varit själv såhär länge... Snart 3 mån!!! I ett litet skämtmoment min psykolog hade frågade hon hur lång tid det tagiot förut ocgh sa sedan att då kanske vi ska börja va oroliga nu snart;) Jag vet att det är bra att va själv och det är ju otroligt att sen jag började träffa killar för typ 13 år sen är det den längsta tiden som gått nu utan att jag haft nån!! Men min dröm är ju att ha nån, inte vem som helst såklart men har ju varit redo i flera år för ett seriöst förhållande där man verkligen kan satsa!! Och vinna!! Vart finns han??

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela